Támogatóim

Az alábbi kapcsolatok nagy segítségemre voltak és jelen helyzetben is azok a jövő céljainak az elérésében, a vállalkozásom és az ultrafutás sikerében. 

Hálás vagyok Nekik.

webnode.hu


A weblapom elkészítése kapcsán kaptam nagy lehetőséget és segítséget Tőlük. A kiemelt tudásbázissal rendelkező szerkesztőprogramjuk és udvarias ügyfélszolgálatuk minden helyzetben talált megoldást.


sarkcsillagsport.hu


A sportbolt, a profi multisport szaküzlet. Termékeikkel (cipők, ruházat és frissítők, kiegészítők, stb.) számtalan ultratávú versenyen értem el jó eredményt és a napi edzéseimet és a kutyás hobbimat, vállalkozásomat is segítették (segítik) az előbbi felszerelések sokaságával.sportital.com

Széles választékban kapható a profi webshopjukban az, ami a sporttáplálkozáshoz szükséges. Korrekt és megbízható kiszolgálásukkal és termékeikkel nagy segítséget és támogatást kaptam a mindennapok sportjában és a versenyek intenzív tevékenységeihez, ill. Általuk jelentős energiafeltöltéssel végzem a vállalkozási tevékenységem is.

lelekkulcs.hu

Regressziós és Quantum kezelések, Meditáció, Grafológia, Lenormand kártya-elemzés, Mágnes-kocka diagnosztika, Spirituális tanácsadás, Tanfolyamok 


Sok jó ötlettel és meditálós testvéri segítséggel támogatott.

42k.hu

A futópólóimra profi módon tettek feliratokat, ezzel támogatva a napi tevékenységeimet.