ULTRALÁNGRÓL

A Kedvenced jól érzi majd magát velem

 

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy megtisztelsz a jelenléteddel a weblapomon!

Gábor nevű kutyabarátként vagyok ultrafutó. Több mint 20 éve futok rendszeresen rövidebb és hosszabb távokon. Az utóbbi 8 évben, sokszor kutyákkal hobbiként, együtt boldogságban. :) 2021 február közepétől kutyagazdiként is szorgalmasan mozgásban vagyok. :)

A hosszú évek alatt, nem számolt több ezer kilométert tettem meg, mindig más környezetben. Baráti és ismeretségi körben, ill. menhelyeket (állatvédő egyesületeket, állatotthonokat..) kerestem fel, hogy segíthessek a négylábúaknak a kellemes környezetben történő átmozgatásukban, futva vagy sétálva igény és állóképességük szerint. 

Az általam nyújtott ilyen jellegű tevékenységekre fókuszál a vállalkozásom, teljes felelősséggel és a messzemenő bizalmi kérdést szem előtt tartva a szolgáltatási kapcsolatban. 

Olyan Gazdiknak szeretnék segíteni, akik nagyon elfoglaltak, nem jut idejük, vagy nincs lehetőségük Kedvencükkel a szükséges napi mozgást megtenni, de mégis fontos számukra a kutyájuk egészsége, jókedve, az aktív mozgásuk élménye. 

Szeretem az összes kis és nagy állatot. Biztosítalak, hogy Kedvenced boldog lesz és szívesen foglalkozom vele minden alkalommal, amikor a segítségemet kéred. 

Egyéni bánásmódban részesül, tapasztalatom és legjobb tudásom szerint a tevékenység alatt kiemelt figyelmet élvezhet a részemről. A foglalkozás alatt nem lesz túlterhelve, minden velem együtt töltött idő számára kedvezően hat és meglátod, tapasztalni fogod, hogy nagyon az előnyére válik.

Keress az elérhetőségeimen, ha gondoskodni szeretnél a Kedvencedről, hogy biztonságban legyen, amíg Te más fontos dolgot végzel!


MIRI kutyám
MIRI kutyám